Mikä on Mika Kallion nykyvauhti? – Rossi ja kumppanit testaavat sen Red Bull Ringin radalla

Spielbergiin kokoontuu koko kuninkuusluokan kerma lukuun ottamatta Hondan tehdastallin Marc Marquezia ja Dani Pedrosaa, jotka testaavat pyöriään samaan aikaan Montmelon radalla Barcelonassa.

Ducati ei ole toisaalta vielä vahvistanut testikuljettajansa Casey Stonerin mukanaoloa Red Bull Ringillä. Stoner tosin itse kertoi taannoisen, Italian Misanossa vietetyn Ducati-viikon pyörteissä, että hän ajaa Spielbergin testijaksolla ja tekee sen jälkeen päätöksen mahdollisesta villin kortin GP:stä.

Honda-kaksikon poissaolosta huolimatta Red Bull Ringillä riittää kovaa kaartia Kallion kirittäjinä.

Mukana ovat kaikki muut tehdastallit, eli Yamaha Valentino Rossin ja Jorge Lorenzon johdolla, Ducati Andrea Dovizioso ja Andrea Iannone kuljettajinaan, Maverick Vinalesin ja Aleix Espargaron palveluista vielä tämän kauden nauttiva Suzuki, sekä Aprilia, joka saapuu Itävaltaan mittavalla miehistöllä.

Apriliaa Red Bull Ringillä käskyttävät Stefan Bradl, Alvaro Bautista, Mike Di Meglio ja ensi kaudeksi Moto2:sta kuninkuusluokkaan nouseva Sam Lowes.

* Red Bull Ringin radalla 19.-20. heinäkuuta ajettavien yhteistestien tiimit ja kuljettajat (tällä kaudella MotoGP-sarjassa mukana olevat):
Ducati Corse: Andrea Dovizioso, Andrea Iannone.
Aprilia Racing: Stefan Bradl, Alvaro Bautista, Mike Di Meglio, Sam Lowes (ajaa vain tiistaina).
Avintia Ducati: Hector Barbera, Loris Baz.
Suzuki Ecstar: Maverick Vinales, Aleix Espargaro.
Movistar Yamaha: Valentino Rossi, Jorge Lorenzo.
LCR Honda: Cal Crutchlow.
Marc VDS Honda: Jack Miller, Tito Rabat.
Tech3 Yamaha: Pol Espargaro, Bradley Smith.
Pramac Ducati: Scott Redding, Danilo Petrucci.
Aspar Ducati: Yonny Hernandez, Eugene Laverty.
 

Uusin numero