Mika Kallion tallikaveri ajoi hurjasti seinään 250 km/h

Hän menetti pyöränsä hallinnan jarrutuksessa mutka 4:ssä. Pyörä törmäsi seinään 250 km/h vauhdissa.

”Minulla on todella onnekas olo. Oli todella lähellä ettei käynyt pahasti, vauhtia oli 250 km/h. Mutta yksikään luu ei edes murtunut, tosin kipuja on nyt joka paikassa, varsinkin jaloissa. Pyörin monta kertaa ympäri”, Espargaro sanoo Crash.netillä.

”Vaikka en voinut ajaa tänään, oli hienoa olla täällä tiimin mukana katsomassa.”

Espargaron nilkat ovat pahiten kipeät, ne tutkitaan tarkemmin, kun tiimi palaa Eurooppaan.

”Röntgenkuvien mukaan luita ei ole rikki, mutta nivelsiteissä voi olla jotakin. Nilkat ovat aika turvonneet, joten se kyllä huolestuttaa minua jonkin verran”, Espargaro sanoi.

”Onneksi Mika Kallio oli täällä ja saimme ajettua hyvät testit, vaikka en pystynyt ajamaan. Hän ajoi nyt minun pyörälläni ja luotan häneen täydellisesti. On hienoa, että muut tekevät hommia minun pyöräni eteen, kun olen sivussa. Olen kaikille todella kiitollinen.”
   

Uusin numero