Mika Kallion entisestä Ducati-tiimistä tulee venäläisvetoinen

Toscanan alueella Sienassa päämajaansa pitävän ja MotoGP-luokassa italialaista Danilo Petruccia sekä britti Scott Reddingia ajattavan tiimin vetovastuu siirtyy Yakhnich Motorsportille, joka tekee tiivistä yhteistyötä myös Venäjän moottoriliiton kanssa.

– Octo Pramac Yakhnich haluaa olla loistava esimerkki kansainvälisestä yhteistyöstä, joka edistää Venäjän kehitystä moottoriurheilun ideoiden, urheilun arvojen ja korkean teknologian osalta, todetaan tiedotteessa.

Yakhnich Motorsport on tunnetuin venäläinen moottoriurheilubrändi. Se on ollut kehittämässä venäläistä moottoriurheilua jo yli kahdeksan vuoden ajan yhdessä sikäläisen lajiliiton kanssa.

Yakhnich Motorsport on toiminut myös kahdesti promoottorin roolissa, kun Superbiken MM-pisteistä ajettiin Moskovassa vuosina 2012-2013.

Yakhnich Motorsport saavutti kaudella 2013 myös Supersport-luokan maailmanmestaruuden brittikuljettaja Sam Lowesin ajamana.

Yakhnich Motorsportilla oli niin ikään iso rooli, kun Vladimir Leonovista tuli kaudella 2013 ensimmäinen venäläiskuljettaja, joka saavutti podiumsijoituksen Superbike-luokan MM-sarjassa.

Uusin numero