Mika Kalliolta hieno ele – huutokauppaa harvinaisia ajovarusteita nuorten MM-projektia auttaakseen

– Haluan avullanne tukea Kallio Racingin suojattien Niki Tuulen ja Hannes Soomerin matkaa kohti ratamoottoripyöräilyn Supersport 600-luokan MM-osakilpailuja 2016. Auttaakseni pojat matkaan, huutokauppaan eniten tarjoaville ohessa esiteltävät nahkapukuni, kaksi kypärää ja yhdet ajosaappaat. Kaikki tuotteet ovat luonnollisesti nimmarilla varustettuja ja tuotot näistä menevät lyhentämättömänä poikien MM-reissujen toteuttamiseen, Kallio kertoo Facebook-sivullaan.

Kallio myöntää, että kyseistä ajovarusteista luopuminen ei ole suinkaan helppoa, päinvastoin.

– Tilaisuus hankkia näitä moottoripyöräurheilun harvinaisuuksia kokoelmiin on ainutlaatuinen, koska en ole aiemmin raaskinut tarjouksista huolimatta niistä luopua ja tiukkaa se tekee nytkin. Moottoriurheilijoiden perheet ja taustajoukot ovat kovan paikan edessä haaliessaan kisabudjetteja kasaan ja myös sponsoreita tarvitaan kipeästi lajin perinteiden ylläpitämiseksi Suomessa. Olethan sinäkin mukana Kallio Racingin kanssa auttamassa nuoriamme maailmalle, näissä pojissa on potentiaalia!

Huutokauppa on auki perjantaihin 16. syyskuuta asti ja tarjoukset lähetetään osoitteeseen info@mikakallio.com

Supersport 600-luokan Saksan osakilpailu ajetaan Lausitzringin radalla 16.-18. syyskuuta. Ranskan osakilpailu ajoittuu lokakuun ensimmäisenä viikonvaihteena Magny-Coursiin. Espanjan Jerezissä kisassa puolestaan 14.-16. lokakuuta.
 

Uusin numero