Mika Kalliolla kolme leikkausta putkeen: ”Minulla on nyt uusi nilkka, olkapää ja ranne!”

Kallio teloi vasemman pohjeluunsa viikko sitten Barcelonassa ajetun

Superprestigio dirt track-kisan harjoituksissa. Kallio kaatui, jolloin jalka jäi hänen ja toisen kuljettajan pyörien väliin.

MotoGP-sarjan kuljettajien työllistämä tohtori Mir operoi Kallion jalan torstaina Dexeus-klinikalla.

– Päätimme korjata samalla kaksi vanhaa vammaa, koska sain mahdollisuuden tulla hoidetuksi mahtavan tohtori Xavier Mirin ja hänen tiiminsä taholta, Kallio kertoo Facebook-sivuillaan.

– Kiitos hänelle kolmen leikkauksen jälkeen – minulla on nyt uusi nilkka, uusi olkapää ja uusi ranne!, jatkaa Kallio.

Joulu pyörätuolissa

Kovakuntoinen Kallio on vakuuttunut siitä, että hän on täydessä terässä, kun KTM jatkaa testejä helmikuussa joko Jerezin tai Valencian radoilla Espanjassa.

– Otan joulun vastaan pyörätuolista, sillä puolet minun raajoistani on kauniisti paketoitu, mutta aion olla vahvempi kuin koskaan helmikuun testeissä, Kallio lupaa.

Kalliolla on edessään todella tiivis testivuosi, jonka kuluessa hän haluaa vakuuttaa KTM:n vauhdillaan kauden 2017 tallipaikkaa silmälläpitäen.

Myös kisoja
kaudella 2017?

KTM palaa kuninkuusluokkaan siis vuonna 2017, mutta itävaltalaisvalmistajan debyytti nähdään villin kortin voimin jo ensi kauden viimeisessä MM-osakilpailussa Valenciassa.

Kallio on taatusti kiinnostunut tuosta tilaisuudesta ja on hyvinkin mahdollista, että hänet nähdään ensi kaudella sittenkin myös kisatouhuissa mukana minkä testikiireiltään ehtii.

Kallio on vinkannut, että KTM suo hänelle tarvittaessa mahdollisuuden kisata keikkaluonteisesti jossain muussa sarjassa ja toisella pyörämerkillä.
 

Uusin numero