Mika Kalliolla erittäin tärkeä näytönpaikka: ”Voitaisiinko jo ajaa kilpaa?”

Suomalainen löi Itävallan osakilpailussa selkeällä erolla KTM:n tehdaskuljettaja Bradley Smithin ja mikäli hän pystyy nyt samaan Aragoniassa, aikoo KTM miettiä Kallion ja Smithin roolien vaihtamista ensi kaudelle.

Aragonian rata ei kuitenkaan ole testeissä sopinut KTM:n pyörälle Itävallan Red Bull Ringin lailla, joten todennäköisesti KTM:n kotikilpailun huimaa suoritusta ei tulla nyt näkemään kenenkään oranssisen kuskin toimesta.

”Kuinka aika lentääkään? Syyskuussa on 10 vuotta siitä, kun voitin Japanissa ensimmäisen 250-kuutioisten MM-osakilpailun. Pidin silloin Andrea Dovizioson takanani hankalissa oloissa. Nyt pääsen ajamaan kauden kolmannen villin kortin kilpailuni Aragoniassa. Tarkoitus on tehdä jälleen mahdollisimman hyvä suoritus, edessä on todella tärkeä viikonloppu. Voitaisiinko jo alkaa ajaa kilpaa?” Kallio kirjoitti Facebook-päivityksessään.

Moto3-luokassa kisaava Patrik Pulkkinen lähtee innoissaan Aragonian radalle, joka on hänelle jo entuudestaan tuttu. MM-debyyttikauttaan ajava 16-vuotias on tällä hetkellä luokan pisteissä sijalla 35. Ajo Motorsportin Moto3-luokan kuljettajat löytyvät sijoilta 13 (Bo Bendsneyder) ja 20 (Niccolo Antonelli). Moto2-luokassa suomalaistiimin portugalilaiskuljettaja Miguel Oliveira on neljäntenä 14 pisteen päässä MM-pronssista ja Etelä-Afrikan Brad Binder pitää sijaa 13.
 

Uusin numero