Mika Kallio vaihtoi numerosta 36 numeroon 66 – Sepangin testit sujuivat hyvin 6kk ajotauon jälkeen

Huolimatta siitä, että suomalainen kärsii edelleen joustamattomuudesta oikeassa polvessaan. Testit sujuivat mallikkaasti. Suuri leikkaus tehtiin Mikalle Sachsenringillä viime heinäkuussa tapahtuneen loukkaantumisen  jälkeen

Miksi uusi numero Mika Kallio?
”Se on tosiaan uusi numeroni ja vaihto tapahtui vain siksi, että Joan Mir on nousemassa MotoGP -luokkaan ja hän käyttää samaa numeroa kuin minä. En ole vakituinen kisakuljettaja, joten en voinut pitää sitä enään varattuna.”

Miksi juuri numero 66?
Näin luettelon, jossa vapaana olevat numerot on lueteltuna ja vain valitsin sen! Ei sen suurempia tunteita, historiaa tai mitään sen takana.

Miten voit fyysisesti? Alkaako polvesi olemaan ajo kunnossa?
”Se on tulossa kuntoon vaikkakin odotettua hitaammin. Olen edelleen melko kaukana 100 prosenttisesta kunnosta ja vielä on paljon tehtävää että saadaan mies kuntoon.
Taistelen saadakseni oikean ajoasennon, koska olen menettänyt ainakin hetkellisesti  jonkin verran liikkumista ja joustavuutta polvessani. Ja myös siksi, että en voi todella käyttää takajarrua, koska jalka ei toimi oikein.
Tämä aiheuttaa joitakin ongelmia, mutta tänään olen silti varsin tyytyväinen. Odotin kenties jopa hieman huonompaa tunnetta polvissa, mutta pystyimme kuitenkin testaamaan todella hyvin ja ajamaan paljon kierroksia, mikä on tärkeää. Vaikka kierrosaika ei ehkä ole paras näiden ongelmien takia, voimme testata erilaisia ​​asioita.

Miltä tuntuisi tai haluaisitko edes  siirtyä käyttämään  peukalojarrua?
En ole koskaan ollut niin suuri fani peukalo-jarrulle. Kokeilin sitä vuosia sitten, mutta en oikeastaan ​​pidä siitä. Mutta minun täytyy nyt katsoa miten kuntoutuminen polven kanssa etenee, jos joudun vielä kamppailemaan sen kanssa  myöhemmin tänä vuonna, ehkä on mahdollisuus kokeilla sitä.

 

Uusin numero