Mika Kallio testaa Sepangissa vanhalla pyörällä: ”Siihen nähden positiivista”

MotoGP-sarjan viralliset kolmipäiväiset testit ovat parhaillaan käynnissä Malesian Sepangin radalla. Mukana on myös KTM:n testikuljettajana toimiva Mika Kallio, joka nähdään tositoimissa tällä kaudella vähintään viidessä MM-osakilpailussa.

”Eilen en päässyt ajamaan kierroksia teknisten ongelmien takia, mutta tänään oli kuivaa ja kierroksia tuli hyvin. Testiohjelma ei kuitenkaan antanut tilaisuutta kokeilla hyvää aikaa uusilla renkailla, joten toivottavasti huomenaamulla, jolloin rata on parhaimmillaan, saadaan pari vetoa uusilla renkailla”, 18:nneksi nopeimman ajan tänään nimiinsä kirjauttanut Kallio toteaa.

KTM:n uudet MotoGP-pyörät ovat Malesian testeissä kilpakuskien Pol Espargaron sekä Bradley Smithin käytössä, joten Kallio on joutunut tyytymään Smithin viimevuotiseen pyörään. Siitä huolimatta ero tallikavereihin on varsin pieni.

”Se ei ole sama pyörä, jolla ajoin itse viime vuonna, joten haasteita riittää eikä oikein saada vertailukelpoista aikaa muihin, kun laitteet ovat eri. Mutta siihen nähden vauhti on ollut suhteellisen positiivista”, Kallio summaa.

MotoGP-kausi starttaa Qatarista 1. maaliskuuta.
 

Uusin numero