Mika Kallio MotoGP:n testihommissa Qatarissa: ”Positiivinen fiilis”

Kallion lisäksi KTM:n ruorissa olivat kilpakuljettajat Pol Espargaro ja Bradley Smith.

Kallio oli testeihin pääosin tyytyväinen, vaikka ongelmiakin oli.

”Meillä oli laaja testiohjelma täällä. Pääasia oli tietenkin pyörän säätäminen kauden avauskilpailua varten. Minä yritin tehdä parhaani kisakuljettajiemme eteen. Ehkä tämä rata ei ole meidän pyörillemme ihan paras mahdollinen, mutta siksi testasimmekin mahdollisimman monia juttuja”, Kallio sanoi KTM:n tiedotteessa.

”Meillä kävi myös huono tuuri renkaiden kanssa, emme päässeet kokeilemaan speksejä, mitä muut pääsivät. Keskityin enimmäkseen pyörän runkoon, teimme myös paljon töitä löytääksemme paremman ajettavuuden mutkissa. Mielestäni se onnistui hyvin. Jäi positiivinen fiilis kilpailua ajatellen.”

KTM:n kuljettajien viikonloppu ei ollut kierrosaikojen valossa kummoinen, kaikki jäivät yli kaksi sekuntia keulasta ja olivat peräkkäisillä sijoilla 21-23. Smith oli heistä nopein, Espargaro perässä 0,12 sekuntia ja Kallio 0,54 sekuntia.