Mika Kallio: ”Haluan näyttää vauhtini kisakuljettajana”

Viimeksi Kallio on ajanut täyden kauden 2010 Pramac Ducatilla. Hän on ollut KTM:n testikuljettajana vuodesta 2015. Bradley Smith ajoi vaisun kauden KTM:llä, mutta sopimusteknisistä syistä häntä ei voitu laittaa luiskaan Kallion edestä.

Suomalainen ajoi neljä villin kortin kilpailua päättyneellä kaudella ja oli niissä vakuuttava.

”Paljon asiasta keskusteltiin ja vielä enemmän oli spekulaatioita sekä huhuja. Nyt kaikki tietävät, mikä on tilanne. Jatkan sitä samaa työtä, mitä olen tehnyt viimeiset kaksi vuotta tiimissä. Onneksi pääsen taas ajamaan villin kortin kilpailuja ensi kaudella”, Kallio kertoo Motorsport.comilla.

Kallio myöntää, että hinku kisakuljettajaksi on edelleen kova.

”Luulen että kaikki tietävät, mikä on tavoitteeni. Sanoin vuoden aikana moneen kertaan, että haluan näyttää taitoni ja vauhtini nimenomaan kisakuljettajana. Se ei nyt onnistunut, mutta samaan aikaan olen iloinen saadessani jatkaa KTM:llä töitä.”

”Täällä on todella hyvä olla, tunnen tehtaan ja ihmiset. Oli hienoa, että löysimme yhteisen tavan jatkaa yhteistyötä. Joka tapauksessa tämä on sitä, mitä haluan tehdä tulevaisuudessakin. Katsotaan, mitä tapahtuu jatkossa, on toki hienoa päästä ensi kaudella ajamaan viisi kilpailua, sikäli kaikki on ihan OK”, Kallio sanoi.

Kallio ajaa ensi kaudella Smithin ja Pol Espargaron rinnalla Espanjan, Katalonian, Saksan, Itävallan ja Aragonian GP:t.
 

Uusin numero