Mika Kallio Aragonin testeistä: ”Paras fiilis tästä projektista nyt – parannamme varmasti loppukaudesta”

Sachenringin kisan jälkeen MotoGP pitää kesätaukoa, seuraava kilpailu on 6. elokuuta Tshekin Brnossa. Testityöt jatkuivat kuitenkin vielä.

– Tämä on ollut hektistä aikaa meille kaikille. Ei vain kilpatiimille, myös testitiimille. Testiä on tullut tosi paljon kuluneen kuukauden aikana. Lisäksi kilpailin Sachenringillä.  Nämä kaksi testipäivää olivat kauden selkeästi parhaat. Olimme täällä nopeita, vaikka meillä on tällä radalla ollut yleensä vaikeaa. Tämä ei ole helppo paikka, Kallio kirjoitti Facebook-sivuillaan.

Kallio ajaa kauden toisen villin kortin kilpailunsa Itävallassa elokuussa.

– Itse asiassa minulla ei ole aiemmin ollut näin hyvää fiilistä tästä projektista. Testasimme uutta katetta, jota kisakuskit ovat jo käyttäneet kilpailuissakin. Pidän siitä tosi paljon ja odotan jo innolla Spielbergin kilpailua. Se on minulle iso plussa.

– Kokeilimme paljon uusia asioita ja suurin osa oli positiivisia. Olemme menossa selvästi eteenpäin vaikeuksien jälkeen, tämä on erittäin hyvä asia, Kallio kirjoittaa.

– Olen todella tyytyväinen ja niin ovat kaikki muutkin. Nyt on helppo uskoa, että kauden toisesta puolikkaasta tulee meille parempi ja helpompi

Uusin numero