Maverick Vinales Yamahan surkeasta tilanteesta: ”Mikään ei toimi ja motivaationi on nolla”

Edellisen kerran Yamaha-kuski nähtiin palkintopallilla 15. heinäkuuta Saksassa, kun Rossi oli kakkonen ja Vinales kolmas, sitten suunta kääntyi alaspäin. Sen jälkeen neljässä kilpailussa on tullut vain neljä sijoitusta viiden parhaan joukkoon.

”Tein rajusti töitä sekä Misanon että Aragonian kisaviikonloppuina. Olen ajanut satoja testikierroksia, mutta menemme koko ajan ihan väärään suuntaan. Odotukset viikonlopun kilpailusta Thaimaassa ovat nolla, samoin motivaationi on nollissa”. Vinales sanoo.

Aragonian kymmenes sija oli Vinalesin mukaan katastrofi.

”Se oli minulle surkein kilpailuni Yamahalla. En muista, että koskaan aikaisemmin tunne pyörän päällä olisi ollut yhtä huono.”

Yamahan M1-pyörän suurin ongelma on ollut kiihdyttäminen, joka johtuu elektroniikasta. Vinalesin mukaan ongelmat eivät rajoitu vain siihen.

”En oikein edes pysty kertomaan tarkasti, mikä on ongelma, koska niitä on niin paljon. Jokainen osa-alue pyörässä toimii heikosti. En keksi yhtään asiaa, mikä tällä hetkellä toimisi hyvin. Rehellisesti sanottuna viime kilpailuissa jopa satelliittitiimien kuljettajat ovat olleet parempia kuin minä”, Vinales vuodattaa.
 

Uusin numero