Maverick Vinales Austinista: ”Nyt on päästävä podiumille”

Vinales oli testikaudella aivan suvereeni ja dominoi kahta kauden 2017 ensimmäistä kilpaiua. Mutta sitten tuli Austin. Siellä hän ajoi ulos jo aikaisessa vaiheessa. Lopulta kausi päättyi ihan kunniakkaseen kolmosijaan MM-taulukossa, mutta alku antoi odottaa paljon parempaa.

Austinin jälkeen Vinales onnistui voittamaan kauden 15 viimeisestä kilpailusta vain yhden.

Tämän kauden kaksi avauskilpailua ovat tuottaneet Vinalesille parhaimmilaan viitossijan, joka tuli Argentiinasta, kun Marc Marquez pudotettiin aikasakoilla takajoukkoihin.

”Olemme nyt tilanteessa, missä meidänon ehdottomasti pystyttävä kehittämään pyörää paremmaksi. Tämä on kauden kolmas kilpailu, eikä nyt olisi varaa virheisiin. On pystyttävä taistelemaan voitosta täällä kaikin voimin”, Vinales sanoo.

”Minulla ei ole hyviä muistoja täältä viime vuoden kilpailusta. Kaaduin jo hyvin aikaisin. Nyt on päästävä maaliin asti ja otettava paikka podiumilla. ”

Vaikka muistot ovat negatiivisia, rata on Vinalesin mieleen.

”Pidän tästä tosi paljon, radan profiili on uskomattoman hieno. Tulen antamaan itsestäni 100 % ja yritän nauttia kilpailusta mahdollisimman paljon.”

Vinales on kahden osakilpailun jälkeen viidentenä MM-sarjassa, ero kärkipaikkaa pitävään Cal Crutchlowiin on 17 pistettä.

Uusin numero