MATTI SEISTOLA UUDEN KTM 300 EXC TPI –PYÖRÄN SARVIIN

Tamperelainen Seistola sai kutsun edustamaan Suomen enduromaajoukkuetta syksyllä Ranskassa.
”Minua pyydettiin edustamaan Suomea Ranskan Sixille. Tovin pohdittuani palava halu palata ”tositoimiin” vei voiton ja tässä sitä ollaan. Ajan E3-luokassa ja pelinä tulee olemaan uusi KTM 300 EXC TPI 2-tahtiruisku. KTM:ltä lähdettiin projektiin täydellä kaasulla, joten eipä tässä voi kun hymyillä. En koskaan ammattilaisvuosinani päässyt KTM:n puikkoihin, eli uuden äärellä ollaan. Pääsin kerran ajamaan KTM 300 EXC:tä ja onhan se vaan todella kisavalmis peli!” ynnää Seistola.
 
Seistola tullaan näkemään myös lopuissa Enduron SM-sarjan osakilpailuissa.
”Ajan myös loput kolme SM-osakilpailua KTM Motorsport Finland –tiimin riveissä. Ajoin viime vuonna yhden SM:n ja sieltä jäi rento fiilis. Muutenkin esimerkiksi Forssan SM toimii kalenterillisesti sopivana treenikisana ennen Sixiä.”jatkaa Seistola
 
KTM Motorsport Finland –tiimissä tyytyväisiä ajatuksia uudesta kiinnityksestä.
”Matti otti yhteyttä ja kertoi halustaan ajaa uudella 2-tahti ”ruiskupyörällä” Sixillä. Neuvottelut etenivät nopeasti molemmin puolisten intressien vauhdittamana ja nyt projekti on jo täydessä vauhdissa. Pidän myös erittäin hyvänä asiana, että Seistola tuo oman värinsä SM-kisoihin. Todella kova juttu, että saamme Seistolan kaltaisen ammattilaisen vahvistamaan tiimiämme!” kertoo tyytyväinen KTM Nordicin Kimmo Hurri.

Uusin numero