Mats Järf suosikkina jääspeedwayn SM-finaaliin

Suupohjan Speedwaypuistossa mitellään jääspeedwayn paremmuudesta, kun yhteensä 17 jäägladiaattoria asettuu viivalle 3. helmikuuta ajettavassa SM-finaalissa.

”Rata on hyvässä kunnossa, kaarteissa kallistukset on kuten kesäradallakin ja jään paksuus alkaa varmastikin olla liki 25 cm. Huoltokalustoa pitäisi olla ihan riittävästi paikalla, joten odotettavissa on hieno tapahtuma”, toteaa kilpailun johtaja Timo Kujanpää.

”Ennakkosuosikkina pidän viime vuoden Suomen mestaria Mats Järfiä. Tomi Tani on poissa loukkaantumisen vuoksi ja Antti Aakko ei aja. Mukana on myös jääspeedwayn MM-karsinnassa Suomea edustanut Timo Kankkunen, joka tosin kärsii lievästä selkäkivuista, mutta toivotaan, että hän ehtii kuntoutumaan”, Kujanpää jatkaa.

SM-finaalin yhteydessä ajetaan yksi karsintaerä, jonka viimeiseksi sijoittunut on kilpailun ensimmäinen varamies. Erään osallistuvat viime vuoden SM-finaalista poissaolleeet Kai Lehtinen ja Tommy Flyktman sekä viime vuoden SM-finaalin tulosten perusteella Jukka Seppä ja Mika Helin.

Kilpailu alkaa klo 13 kuljettajaesittelyllä. Ensimmäinen startti on klo 12.15.

Kilpailuun ilmoittautuneiden lista:

Jussi Nyrönen P-KMK
Markku Larronmaa VRT
Tomi Kirilov PirMM
Tomi Norola SeMK
Matti Isoaho OMK
Timo Kankkunen P-KMK
Olli-Pekka Mäki PirMM
Jani-Pekka Koivula NoPy
Rami Systä JaMoKe/UA
Markku Weckmann KMMK
Jukka Seppä VaMP
Mats Järf VaMK
Mikko Mäkinen ValkMK
Christer Biskop KMS
Kai Lehtinen A-SMP
Tommy Flyktman SE
Mika Helin FMS

 

Uusin numero