Mary-äiti vahvisti: Spiesin Ducati-debyytti on vaarassa siirtyä

Tämä tietää sitä, että Valencian GP:n jälkeiset ensimmäiset Ducati-testit ovat nekin vaarassa jäädä väliin Spiesilta. Spies kilpailee ensi kaudella Mika Kalliollekin tutussa Ducatin Pramac-tiimissä yhdessä italialaisen Andrea Iannonen kanssa.

Spies sai kipeää Sepangin radalla olkapäähän, kylkiluihin ja keuhkoihin. Hänet on operoitu kotimaassaan.

– Vaurioita oli vähän enemmän kuin odotin, Spies valotti tilannettaan Twitterin välityksellä.

Kovan onnen kuljettajan äiti ja myös poikansa tunnetusti pontevana managerina tunnettu Mary on mennyt lausunnoissaan vielä vähän pitemmälle peilaten tilannetta Valenciaan nähden.

– Ben palaa takaisin vahvempana kuin koskaan. Se on hyvä uutinen. Se vain edellyttää pitkän, 10-12 viikkoa kestävän toipumisjakson.
 
Michele Pirrosta Ducatin
testikuski porkkanan kera

Tämä tietää toteutuessaan myös Ducatin testikuljettajille kiireistä aikaa Valencian Ricardo Tormo-radalla.

Ducatin testitiimi on tosin saanut mieluisan vahvistuksen, kun italialaisen Michele Pirron uusi pesti vahvistettiin Australian GP:n alla.

Pirro on kilpaillut tällä kaudella Fausto Gresinin johtamassa tiimissä CRT-sääntöjen mukaisella FTR Honda-pyörällä. Pirro siirtyy Gresiniltä innoissaan Ducatin palvelukseen.

Ducatilta tarjottiin Pirrolle tilaisuutta porkkanan kera.

– On aikalailla turhauttava olo, jos ajat jonnekin sijalle 13 MotoGP-luokassa silloin, kun kaikki on mennyt kisassa osaltasi putkeen, Pirro viittaa CRT-pyöränsä kilpailukykyyn.

Pirrolle tarjottiin Ducatilta töitä porkkanan kera.

– Mikä parasta, pääsen ajamaan ensi kaudella myös kaksi tai kolme kilpailua Ducatilla villin kortin statuksella, jatkaa Pirro.

Ducatin testikuljettajana on ajanut tähän mennessä Franco Battaini, jonka työt todennäköisesti jatkuvat Pirron rinnalla.
 

Viimeisin numero