Marquezilla mestarin otteet Qatarissa

Perjantai-illan toinen ja samalla MotoGP-luokan kolmas harjoitus kirjattiin Marquezin nimiin lukemin 1.54,822. Ne ovat myös viikonvaihteen tähän mennessä kovimmat.

– Erittäin hyvä päivä, sillä olen pystynyt parantamaan vauhtia ja kokeilemaan siinä samalla muutamia tärkeitä asioita, joista on meille jatkossa hyötyä. Tasaista on tosin ollut ja uskon, että huomenna on jopa yhä tiukempaa, Marquez pohjusti sähäkää aika-ajoa.

Cal Crutchlow säväytti LCR-tiimin Hondalla ajamalla perjantaina hienosti toiseksi vain 96 tuhannesosaa Marquezin takana.

Kolmanneksi Ducatin tehdastiimin pyörällä painellut Andrea Iannone jäi kärjestä 0,170 sekuntia. Iannone pystyi pitämään Suzukin Aleix Espargaron kahden tuhanneosan turvin takanaan.

Marquezin tiimikaveri Dani Pedrosa päätyi viidenneksi perässään Ducatin tehdastiimin Andrea Dovizioso, Ducatin satelliittitiimin Yonny Hernandez, Yamahan tehdastiimin duo Jorge Lorenzo ja Valentino Rossi, sekä Yamahan Tech 3-tiimin Pol Espargaro.

Nämä kymmenen ja tiiviisti puolen sekunnin sisään päätynyttä kuljettajaa lunastivat suoraan paikkansa lauantain aika-ajo 2:teen.

Uusin numero