Marquez ykkösenä Indianapolisiin

Ajo Motorsport lähtee kauden kymmenenteen osakilpailuun jännittävistä asetelmista Red Bull Ajo Motorsport -väreissä kilpailevan espanjalaisen Marc Marquezin johtaessa MM-sarjaa 15 pisteellä. Suomalaistallin toinen kuljettaja, Avant Mitsubishi Ajo -väreissä ajava saksalainen Sandro Cortese on MM-pisteissä sijalla 7. Indianapolisin MotoGP-viikonloppu alkaa totuttuun tapaan perjantai-iltapäivän vapaalla harjoituksella, joka käynnistyy klo 19:40 suomenaikaa. Lähtöpaikat sunnuntain kilpailuun ratkaistaan lauantaina klo 20:00 suomenaikaa käynnistyvissä aika-ajoissa.

MARC MARQUEZ, RED BULL AJO MOTORSPORT:
”Aktiivisen kuntoutuksen ansiosta olkapääni on jo paljon parempi, vaikka se ei vielä olekaan aivan täysin kunnossa. Rata on vaikea, mutta olen aina pitänyt Indianapolisin radasta. Teemme jälleen tiimin kanssa tiiviisti töitä, jotta saamme mahdollisimman paljon pisteitä ja voisimme taistella palkintokorokepaikasta.”

SANDRO CORTESE, AVANT MITSUBISHI AJO:
”On hienoa olla taas Yhdysvalloissa, pidän tästä paikasta ja sen ilmapiiristä! Olemme jo aloittaneet työskentelyn tiimin kanssa viikonloppua varten, sillä rata täällä poikkeaa monista radoista ja on lisäksi hieman röykkyinen, joten hyvien säätöjen löytäminen on tärkeää.”

TALLIPÄÄLLIKKÖ AKI AJO:
”Olemme suhteellisen hyvissä asetelmissa kun Marc johtaa MM-sarjaa ja Sandro on seitsemäntenä, mutta kausi on todella pitkä ja pisteitä on vielä paljon jaossa. Meille olisi nyt tärkeää saada mahdollisimman tasaisesti hyviä pisteitä ja taistella aina tilaisuuden tullen palkintokorokepaikoista. Siksi kaikkein tärkeintä on nyt jatkaa keskittynyttä ja tiivistä työntekoa tulevissa kilpailuissa.”

Tiedote: Ajo Motorsport

Uusin numero