Marquez trialtaituri Boun opissa

Bouta ja hänen japanilaista tiimikaveriaan Takahisa Fujinamia, sekä Marquezia ja hänen espanjalaista tiimikaveriaan Dani Pedrosaa yhdistää moottoripyöräurheilun lisäksi se, että he kaikki kilpailevat Repsolin väreissä.

Ja tietenkin myös maailmanmestaruudet, joita kvartetilta löytyy kaiken kaikkiaan peräti 21 kappaletta: Bou pokkaa pikapuoliin jo 15 mestaruutensa, Marquez ja Pedrosa ovat molemmat saavuttaneet kolme mestaruutta ja Fujinamin plakkarissa on yksi titteli.

Repsolin ”Dream Team” kohtasi toisensa iloisissa tunnelmissa yhteistreenissä, jossa Bou ja Fujinami opastivat MotoGP-duoa kiehtovan trialin saloihin. Aika näyttää, nähdäänkö ainakin Bou jossain vaiheessa vastavuoroisella visiitillä MotoGP-pyörän selässä.

Bou ja Fujinami palaavat tositoimiin tulevana viikonvaihteena X-Trialin merkeissä Ranskan Marseillessa. Montesalla katkeamattomaan tahtiin titteleitä takova Bou johtaa tavoilleen uskollisesti sarjaa ensimmäisen, Sheffieldissa ajetun osakilpailun jälkeen.

Hondan tehdastiimin kuljettajat Marquez ja Pedrosa puolestaan käynnistävät kauden 2014 Sepangin radalla Malesiassa 4.-6. helmikuuta ajettavalla testijaksolla.

 

Uusin numero