Marquez on valmis palauttamaan marssijärjestyksen Britanniassa

– Tiedän, että jokainen odotti minun voittavan kauden kaikki kilpailut, joten tunnen nyt vähemmän paineita. Maailmanmestaruus on tärkein. Ei se, että voitat kaikki kisat!, sivaltaa Marquez.

– Ja irtosihan sieltä Brnosta silti tärkeitä pisteitä.

Marquez latasi viime kaudella Hondallaan Silverstonen paalupaikalle ennätysajalla

2.00,691. Hän pystyi kokoamaan itsensä warm up-session rajusta kaatumisesta ja kolhuista huolimatta taistellen Britannian GP:ssä toiseksi vain 81 tuhannesosaa Yamahan Jorge Lorenzon takana.

– Se kaatuminen kyllä vaikutti, joten toivotaan nyt, että olen tällä kertaa täydessä iskussa ja pystyn antamaan 100 prosenttia kisaan.

Dani Pedrosa on
voimiensa tunnossa

Marquez johtaa sarjaa yhä tukevalla 77 pisteen erolla tallikaveriinsa Dani Pedrosaan. Pedrosa kantaa Silverstoneen tultaessa kunniaa Marquezin voittoputken katkaisijana.

Pedrosa ei tunnetusti turhia uhoa, mutta nyt jos koskaan hän tuntee olevan voimiensa tunnossa.

– Minulla on hyvä "momentum" päällä Brnon voiton jäljiltä ja lisäksi ajoimme siellä vielä positiivisen testipäivän kisaviikonvaihteen jälkeen.

Pedrosa kipusi viime kaudella Silverstonen podiumille Lorenzon ja Marquezin vanavedessä.

– Jäin silloin ulos Marcin ja Jorgen taistelusta, joten tänä vuonna haluan olla siellä ehdottomasti mukana! Silverstone on nopea rata ja se sisältää paljon suunnanvaihdoksia, joten pyörän säätöihin on löydettävä hyvä balanssi nopeisiin ja hitaampiin kaarteisiin. Ja tietenkin Britanniassa on aina pidettävä silmällä myös tuota säätä, huikkaa Pedrosa.

 

Uusin numero