Markka Racing –tiimin kovin vastustaja Imatralla on Wepol Racing by Penz13 -talli

Danny Webbiltä jäi viime vuonna Imatranajo väliin Mansaaren TT:n harjoitusviikolla tapahtuneen loukkaantumisen takia. Webb pyrkii luonnollisesti kasvattamaan pistejohtoaan Imatralla.

”Imatra on minulle jälleen uusi rata, mutta odotan mielenkiinnolla siellä ajamista. Radan pitäisi sopia minulle jopa Tsekin tasavallan Terlickoa paremmin ja uusi pyörä tuntuu erinomaiselta” Webb kertoo.

Tsekkiläinen Marek Cerveny on kovatasoinen katuratakuljettaja Wepol Racing by Penz13 –tallissa.

”Terlicko oli minulle pieni katastrofi, mutta pidän Imatran radasta. Pyrin työskentelemään tiimin kanssa täydellä itseluottamuksella löytääkseni nopeuteni uudelleen. Imatraa parempaa paikkaa ole olemassakaan, tunnelma siellä on mahtava”, Cerveny kehuu.

Britti Martin Jessopp on Pohjois-Irlannin North West 200 -voittaja ja moninkertainen Macau GP:n top-3-kuljettaja. Hän on uutena kuljettajana tallissa. Jessopp saa ajettavakseen sähköisellä TT-alustalla varustetun BMW HP4 –pyörän. 

”Tunnen tiimin monista kansainvälisistä kilpailuista. Pyörä on minulle uusi, mutta vuosi sitten sillä menestyttiin Imatralla hyvin. Toivon antavani osuuteni tiimin menestykseen Imatralla” Jessopp toteaa.

Kaikkiaan Wepol Racing by Penz13 –tiimilla on Imatralla viisi kuljettajaa. Markka Racingin Erno Kostamo on IRRC-sarjassa hyvissä asemissa kolmantena kahden osakilpailun jälkeen.

IRRC Superbike –luokan pistetilanne ennen Imatran osakilpailua:
1. Danny Webb                  100 pist.
2. Didier Grams                 67
3. Erno Kostamo                65
4. Marek Cerveny              58
5. Jamie Coward                42
 

Uusin numero