Marika Ahola toimii Paavo Honkasen managerina

Honkanen on tammikuussa menehtyneen endurokuljettaja Mika Aholan muistoksi perustetun muistorahaston ensimmäinen stipendiaattikuljettaja. Hän johtaa tällä hetkellä enduron nuorten SM-sarjaa ja on yleisessä SM-sarjassa 125-kuutioisten luokassa neljäntenä.

Honkanen on solminut merkittävän sopimuksen Mika Aholan lesken Marika Aholan kanssa. Marika Aholasta tuli Honkasen manageri.

– Halusin lähteä tukemaan lupaavaa nuorta suomalaiskuljettajaa eteenpäin urallaan. Minulla on niin paljon suhteita enduron MM-talleihin ja toivon, että sen avulla aukeaa myös Paavolle hyvät mahdollisuudet edetä, Ahola kertoo yhteistyösopimuksesta.

Cervantesin oppiin

Sopimuksen myötä Honkanen matkusti jo maanantaina Espanjaan kahdeksi viikoksi harjoittelemaan.

Honkasen harjoituksissa on mukana osaksi myös espanjalainen lajin nelinkertainen maailmanmestari Ivan Cervantes. Cervantes johtaa Chilen ja Argentiinan MM-osakilpailujen jälkeen E2-luokkaa.

– Asetelmat ovat nyt hyvät. Odotan innolla Cervantesin opastusta harjoituksissa, Honkanen kertoi ennen matkalle lähtöä.

Kahden viikon harjoittelun jälkeen Honkasen on tarkoitus ajaa 5.-6. toukokuuta Espanjan MM-osakilpailu Munitibarissa, sekä siitä viikon kuluttua Portugalin MM-osakilpailu Torres Vedrasissa. Honkasen pyöränä kilpailuissa toimii tuttu Husqvarna.

– Toivotaan, että saadaan hyvät treenit alle. Kilpailuissa on tarkoitus lähteä ajamaan puhdasta ajoa ilman sen suurempia riskejä, Honkanen kertoi kilpailutaktiikoistaan.
 

Uusin numero