Marc Marquez vihjaa jäävänsä Hondalle: ”Elän unelmaani juuri nyt”

Espanjalainen on ollut koko MotoGP-uransa Hondalla; viisi vuotta on tuottanut neljä maailmanmestaruutta. Sopimus Hondan kanssa loppuu ensi kauden jälkeen, mutta Marquezin manageri Emilio Alzamora on jo vihjannut vahvasti, että Marquez ei ole lähdössä muualle.

”Motivaationi on edelleen ihan samanlainen kuin aina ennenkin. Haluan parantaa koko ajan ja oppia virheistäni. Kunhan jatkan voittamista, motivaationi pysyy tapissa”, Marquez sanoi sponsoritilaisuudessa Madridissa.

”Unelmani oli, että saan ajaa parhaassa mahdollisessa tiimissä ja nyt elän juuri sitä unelmaa. En todellakaan kaipaa uusia virikkeitä. Kun kuljettaja vaihtaa tiimiä, hän tekee sen siksi, että tarvitsee sitä. On mietittävä koko ajan, mikä on itselle se paras paikka.”

Marquez ja hänen tallikaverinsa Dani Pedrosa skippasivat edelliset yksityistestit Jerezissä, koska molemmat olivat erittäin tyytyväisiä Valencian testeihin heti kauden jälkeen.
Testit jatkuvat tammikuussa Sepangissa.

”Kauteen valmistautuminen ei ole vielä varsinaisesti alkanut meiltä kuljettajilta. Paljon voi vielä muuttua ensi kauden alkuun mennessä. Olen toki yhteydessä tiimini insinööreihin läpi talven. Kävin Japanissa kurkkaamassa, kuinka kaikki siellä sujuu. On asioita, mitä voimme vielä parantaa ja pyrimme kaikki siihen”, Marquez sanoi.
 

Uusin numero