Marc Marquez puolustautuu: ”En tehnyt mitään hullua”

Hallitseva maailmanmestari sai ensin varikon läpiajorangaisutksen kilkattuaan ulos Aleix Espargaron. Lopussa hän teki saman Valentino Rossille. Tuloksena oli kilpailun jälkeen vielä 30 sekunnin aika-ajon, mikä pudotti hänet ulos MM-pisteiltä.

Omasta mielestään Marquez ei kuitenkaan tehnyt mitään hullua, hänen mielestään aivan samanlaista tapahtui myös muiden kuljettajien välillä.

”En tehnyt mielestäni mitään hullua. Se mitä Valentinon kanssa tapahtui, oli täysi vahinko olosuhteista johtuen. Etupyöräni meni lukkoon. Teidän on ymmärrettävä, miten hankalat olosuhteet radalla oli. Sinä oli yksi kuiva ajolinja. Lähdin ohittamaan märälle linjalle ja eturengas lukittui. Okei, olihan siinä kontakti. Yritin saada pyöräni kääntymään ja näin hänen kaatuvan. Yritin kyllä pyytää anteeksi”, Marquez puolusteli.

Sen Marquez myöntää, että kolarointi Espargaron kanssa oli virhe.

”Se oli isoin virheeni kilpailussa. Olin siinä kohtaa häntä neljä sekuntia nopeampi kierroksella, enkä tajunnut kuinka nopeasti tilanne tuli. Yritin kaikkeni välttääkseni kontaktin, olen pahoillani.”

Uusin numero