Marc Marquez päätöstesteistä: ”Tämä on tässä kohtaa kaikkein tärkein asia”

Marquez oli testeihin tyytyväinen, vaikka oli kokonaisajoissa seitsemäs. Hän oli erityisen tyytyväinen tasaisuuteensa.

”Olen oikein tyytyväinen testikauteemme kokonaisuutena. Teimme erityisen paljon töitä kisavauhtien kanssa, mikä on tässä kohtaa se kaikkein tärkein asia. Olemme olleet usein vaikeuksissa juuri tällä radalla, mutta nyt olin tyytyväinen siihen, että pystyin ajamaan paljon erittäin tasaisia kierrosaikoja, otimme selkeän askeleen eteenpäin”, Marquez sanoi.

Hondan leirissä pidettiin erityisesti silmällä Ducatia ja Andrea Dovizioson tekemisiä.

”Olisin ehkä pystynyt ajamaan nopeimman kierrokseni hiukan paremmin. Pystyin kuitenkin parhaaseen aikaani päätöspäivänä, juuri sitä haimmekin päästäksemme lähemmäksi Ducateja. En ajanut varsinaista kisasimulaatiota lainkaan, vaikka pitkiä vetoja teinkin. Meillä oli niin paljon asioita, joita piti testata.”

Yksi testattava asia oli uuden V4-moottorin voimansiirron toimiminen hieman viileämmässä kelissä.

”Tähän moottoriin on saatava juuri oikea ote. Se on hiukan aggressiivinen, mutta kausi on pitkä ja meillä on hyvin aikaa kesyttää sitä, kuten onnistuimme tekemään jo täällä. Kun kaasun avaa, pyörä on hiukan liiankin reaktiivinen, se vastaa tosi nopeasti. Teemme sen kanssa töitä koko ajan, mielenkiintoista nähdä, mihin pääsemme”, Marquez sanoi.

Uusin numero