Marc Marquez: “Odotin kovempaa vastusta”

Marquez lähti kilpailuun paalulta, mutta menetti heti paikkansa Ducatin Jorge Lorenzolle. Kovin kauan ei mennyt, kun Marquez otti oman paikkansa ja ajoi jälleen kerran ylivoimaiseen voittoon.  Myöskään Andrea Doviziososta ei ollut vastaamaan Marquezin vauhtiin.

“Kuvittelin viikonlopun perusteella, että Ducatit olisivat vahvimmat vastustajani. Lorenzo puski alussa todella vahvaa vauhtia, mutta sitten huomasin, että hänen vauhtinsa alkoi pudota. Ymmärsin, että siinä kohtaa oli ohitettava. Ducateja ei ole koskaan helppo ohittaa, mutta onnistuin siinä ja annoin palaa”, Marquez sanoo.

 ”Ihmettelen asiaa, Doviziosokin oli todella nopea vielä viimeisessä harjoituksessa ja warm upissa, mutta kisavauhti olikin eri asia. Olin siitä yllättynyt”, Marquez sanoi.

Lorenzo jäi lopulta kuudenneksi.

“Meillä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin ottaa kilpailuun mediumin renkaat. Yritin ajaa siististi ja säädellä kaasua vain vähän, mutta silti kilpailun toinen puolisko oli todella vaikea, oli ihan mahdotonta kiihdyttää mutkista normaalisti”, Lorenzo sanoi.

”Pyörän takapää vain vatkasi, eikä pitoa ollut lainkaan. Se oli suurin ongelmamme tänään.”

Seitsemänneksi sijoittunut Dovizioso odotti paljon parempaa suoritusta.

”Odotin todella paljon parempaa. Täällä Sachsenringillä ei voi ikinä tietää, mitä tapahtuu ennen kuin kilpailu koittaa. ”
 

Uusin numero