Marc Marquez ei ole koskaan hävinnyt Austinin radalla MotoGP-kilpailua

Ja mikä olisikaan parempi paikka laittaa asiat takaisin tärkeysjärjestykseen kuin Circuit de Americas; Marquez on voittanut juuri tällä radalla jokaisen viidestä käymästään MotoGP-kilpailusta. Rata suosii hänen vahvuuksiaan.

”Kaikki lähti Qatarissa liikkeelle kuten pitikin, mutta Argentiinasta ei tullut pistettäkään. Fiilis pyörästä on kuitenkin ollut erittäin hyvä molempina viikonloppuina. Kausi on pitkä ja olemme erittäin hyvällä tasolla tällä hetkellä”, Marquez kehuu Hondaa.

Kuudes perättäinen voitto Yhdysvalloissa olisi Marquezille kova juttu.

”Tämä on hieno rata, josta minulla on erinomaiisa muistoja ja tuloksia. Tunnelma on täällä aina erinomainen. Juuri täällä ajoin MotoGP-urani ensimmäisen paalupaikan ja voiton. Siitä asti olemme olleet täällä joka kerta vahvoja, joten tämä on erinomainen paikka hakea jälleen hyvää tulosta”, Marquez sanoi.

Hän ei halua silti voittoputkestaan huolimatta väheksyä vastusta.

”Jokainen kausi on erilainen, niin myös pyörät, renkaat ja olosuhteet. Täällä on tehty paljon töitä töyssyjen siloittamiseksi, pian näemme millainen rata nyt on. Kuten aina, keskitymme kisasäätöihin ensin ja sitten sunnuntaina näemme, missä mennään.”

Uusin numero