Marc Marquez ei halua siirtyä Yamahalle – eikä hänellä ole edes moottoripyöräkorttia!

Marquez vastaili GPOne-sivustolla lukijoiden kysymyksiin. Hän pysyy Hondalla vielä kaksi vuotta, mutta olisiko Marquez voinut halutessaan valita myös Yamahan?

”Hondalla minulla on kaikki erittäin hyvin, en halua siirtyä Yamahalle. En ole menossa mihinkään. Moni arveli, että lähtisin Hondalta vuosi sitten, mutta miksi lähtisin, kun täällä kaikki toimii ja mestaruuksia tulee”, Marquez totesi.

Marquez kävi olkapääleikkauksessa kauden jälkeen – ja se oli paljon pahemmin hajalla kuin alun perin odotettiin. Leikkaus onnistui kuitenkin mainiosti ja olkapään pitäisi olla kauden alkaessa uuden veroinen. Kuntoutuksesta on kuitenkin tulossa pitkä, leikkauksesta on nyt reilut kolme viikkoa.

”Se alkaa olla jo hiukan parempi, pystyn jo jonkin verran liikuttelemaan olkapäätä. Yhä siihen sattuu, mutta pala palalta se on hiukan parempi. Harjoittelen kahdesti päivässä fysioterapeutin kanssa, että pääsisin ajokuntoon Malesian testeihin.”

Sepangin testit ajetaan helmikuun alkupuolella eli aikaa on reilut viisi viikkoa.

”Tiedän oikeastaan jo nyt, ettei olkapää ole vielä silloin 100-prosenttisesti kunnossa. Olisi kuitenkin tärkeää päästä Malesiaan testaamaan uutta pyörää ja valmistautumaan tulevaan kauteen”, Marquez kertoi.

25-vuotiaalta viisinkertaiselta MotoGP-maailmanmestarilta kysyttiin myös, millaisia katupyöriä hän omistaa. Vastaus oli yllättävä.

”Ai mitäkö pyöriä omistan? Minulla ei ole edes moottoripyöräkorttia. En vitsaile, se on ihan totta. Olen kyllä ajatellut hankkivani sellaisen lähiaikoina, se olisi hyödyllinen monessakin mielessä.”

 

Uusin numero