Lunna ja Nieminen karsiutuivat speedwayn MM-jatkosta

Suomella oli kilpailuun kaksi paikkaa, joten viivalla nähtiin hallitseva U21 Suomen mestari Nike Lunna ja sekä Jiri Nieminen. Kilpailusta viisi parasta jatkaa seuraavaan vaiheeseen.

Suomalaisten alku kilpailuun ei mennyt toivotulla tavalla, kun kumpikaan ei saanut kahteen ensimmäiseen eräänsä yhtään pistettä.

Suomalaisten välinen taistelu erässä 11 meni Lunnan nimiin tämän tullessa maaliin toisena ja Nieminen viimeisenä.

Lopuista eristään Lunna kasasi pisteen ja myös Nieminen sai pistetilinsä auki pitämällä Slovenian Ziga Kovacicin takanaan.

Lunnalle siis yhteensä kolme pistettä ja sijoitus sijalle 13. Nieminen jäi kilpailussa yhdellä pisteellään 16:nneksi.

Kisan voittoon ajoi Puolan Pawel Przedpelski maksimipistein. Venäjän Victor Kulakov oli toinen ennen Tanskan Mikkel Michelseniä.