Lorenzo tyrmää tiedotteessaan salaliiton Rossia vastaan

Italialaislehti La Repubblica väitti eilen, että Lorenzo ja Marquez olisivat järjestäneet Aragonin GP:n jälkeen salaisen tapaamisen Andorrassa, jossa sovittiin yhteistuumin Rossin kymmenennen maailmanmestaruuden torpedoinnista.

Salaliittoteoria sai siksi paljon julkisuutta, että Lorenzo taustajoukkoineen katsoi parhaaksi pistää aikailematta tiedotteen liikkeelle La Repubblican väitteiden tyrmäämiseksi. Kyseessä ei siis ollut Yamahan tehdastiimin tiedote, joiden kautta Lorenzo tuo äänensä kuuluviin kauden aikana.

– Kiistämme kohta kohdalta kaiken, mitä on julkaistu Jorge Lorenzon ja Marc Marquezin sopimuksen osalta. La Repubblican tiedot ovat naurettavia ja perusteettomia, tiedotteessa tähdennetään.

Marquezia Lorenzon auttamisesta syyttävä Rossi joutuu lähtemään viimeisestä ruudusta reilun viikon kuluttua Valencian Ricardo Tormo-radalla ajettavaan MotoGP-luokan kauden päätöskisaan. Hänellä on seitsemän pisteen etu puolellaan Yamaha-tallikaveriinsa Lorenzoon, joka ajaa kotiyleisönsä edessä.

Ricardo Tormon ratayhtiö puolestaan tiedotti tiistaina, että Valencian GP:n pääsyliput on myyty loppuun.

MM-finaalin kenties kaikkien aikojen sähköisin tunnelma stadiontyyppisellä radalla ja sen lehtereillä on siis tältäkin osin taattu.
 

Uusin numero