Lorenzo raivoaa ”The Maniacille”: typerys ei edes ymmärrä virheitään – hän on vaaraksi kaikille!

Iannonelle mätkäistiin törkeästä tempustaan – takaa ja sisältä ryminällä Lorenzon kylkeen – viimeisen lähtöruudun rangaistus vajaan kolmen viikon kuluttua Assenissa ajettavaa Hollannin TT:hen.

Lorenzo ja moni muu pitää rangaistusta aivan liian lievänä. Jo kauden toisen vastaavan rangaistuksen saanut Iannone pitäisi hyllyttää yhdestä GP:stä miettimään syntyjä syviä.

– Hän tekee aivan liian paljon virheitä ja on vaarana muille kuljettajille, Lorenzo jyrähtää.

Katalonian GP:n rysähdyksen jälkeen vaikutti ensin siltä, että Iannone yritti pyytää tekoaan anteeksi Lorenzolta. Totuus on kuitenkin paljon karumpi ja pistää Iannonen yhä arveluttavampaan valoon.

– Voit tehdä virheen, mutta sinun täytyy tulla pyytämään anteeksi ja todettava, että se oli sinun vikasi. Iannone sen sijaan tulikin kysymään minulta, mitä pyörälleni tuossa tilanteessa tapahtui. Se ärsyttää minua eniten. Hän ei pyytänyt anteeksi ja tuo typerys ei siis edes ymmärtänyt tehneensä virhettä!

Lorenzo kertoi, että ainoa positiivinen puoli asiassa on se, että hän pysyi ehjänä kymppikaarteen kolaroinnista.

– En tiedä, jarruttiko hän liian myöhään, vai mitä, mutta yht’äkkiä tunsin vain kovan iskun ja olin maassa. Kauhistuin, että olin murtanut lonkkani tai solisluun, mutta noin minuutin myöhemmin totesin olevani kunnossa. Olin vain ensin sokissa tuosta osumasta.
 

Uusin numero