Lorenzo kurkisti kristallipalloon

Kuten kuvioon näissä tapauksissa kuuluu, espanjalainen Lorenzo on vähemmän vieraskorea vetämällä ainakin Moto3- ja Moto2-luokkien osalta sopivasti kotiinpäin.

– Uskon, että Moto3-luokassa mestaruudesta taistelevat Vinales (Maveric), Oliveira (Miguel) ja Faubel (Hector).

Lorenzo ei siis nostanut kovimpien suosikkien joukkoon esimerkiksi suomalaistalli Ajo Motorsportin Sandro Cortesea, joka hallitsi uuden luokan ensimmäistä virallista testijaksoa viime viikolla Valenciassa.

Moto2-luokan ennakkokaavailuissa Lorenzon kärkitrioon eivät puolestaan mahdu sen paremmin Mika Kallio kuin myöskään suomlaisen Marc VDS-tiimikaveri Scott Redding.

– Marquez (Marc), Elias (Toni) ja Terol (Nico). Toivon myös, että ystäväni Ricky Cardus voi tarjota yllätyksen.

Oman, eli MotoGP-luokan osalta Lorenzo taiteilee kieli keskellä suuta.

– Tittelistä taistellaan Stonerin (Casey), Pedrosan (Dani) ja minun välilläni. Olen kuitenkin varma siitä, että Spies (Ben), Rossi (Valentino), Dovizioso (Andrea) ja Bautista (Alvaro) ajavat mahtavan kauden.

Stoner dominoi kuninkuusluokan kauden ensimmäistä, Sepangin radalla Malesiassa ajettua testijaksoa mestarillisesti. Seuraavat testit ajetaan samalla radalla helmi- ja maaliskuun vaihteessa.

Moto3- ja Moto2-luokkien toinen kolmen päivän mittainen testijakso käynnistyy puolestaan huomenna Jerezin radalla Espanjassa.

Jereziin on lupailtu lämpimämpää säätä kuin mitä vielä viime viikolla Valenciassa vallitsi. Tosin andalusialaisradan yllä on hienoinen sateen uhka perjantain osalta.

Uusin numero