Lorenzo ei jätä Rossia rauhaan

Se mitä Lorenzo Aragonissa, Motegissa, Phillip Islandilla, Sepangissa ja Valenciassa ensisijaisesti kaipaa, on kuiva keli. Sateella hän on hukassa.

– Takana on nyt kaksi peräkkäistä sadekelin kisaa. Olen ehdottomasti vahvempi kuivalla kelillä. Jos viimeisissä kisoissa ei sada, niin titteli on yhä mahdollinen, Lorenzo linjaa Motogp.com-sivustolla.

Lorenzon taktiikka on varsin yksinkertainen loppukaudelle. Hänelle kelpaavat vain voitot. Rossi ei ole tällä kaudella virheisiin sortunut, joten siihen mahdollisuuteen Lorenzon on turha tuudittautua.

– En lähde kuitenkaan hakemaan voittoja hinnalla millä hyvänsä ja tekemällä jotain hullua. Tärkeintä on pitää Valentino takana, vaikka Marc (Marquez) ajaisikin kärjessä.

Lorenzo kaatui todella rajusti Misanossa, mutta mies vakuuttaa olevansa täydessä terässä reilun viikon kuluttua kotiyleisönsä edessä Aragonissa.

– Olen kunnossa, vaikka kaato olikin erittäin ruma. Kun pyörä heittää sinut korkealle ilmaan ja putoat rajusti asfalttiin, niin silloin on olemassa 50 prosentin mahdollisuus loukaantua pahasti, Lorenzo huokaisee helpotuksesta Misanon jäljiltä.

– Päätä särkee yhä ajoittain ja lonkka on arka, mutta onneksi ei mitään sen vakavampaa. Olen 100-prosenttisessa kunnossa Aragonissa.

Uusin numero