Lohjan Tarvikekolmiolle Yamahan edustus

Perjantaina ja lauantaina 20. – 21. huhtikuuta vietetään Lohjalla Tarvikekolmiossa Yamaha-avajaisia. Tarvikekolmion Yamaha-edustukseen kuuluvat mopot, kevytmoottoripyörät ja ATV:t. Liike on toiminut pitkään AD-varaosaliikkeenä. Samoissa tiloissa on myös huolto, jossa onnistuvat nyt myös moottoripyörien, mopojen ja mönkijöiden huollot.  

Tarvikekolmio on perinteisesti myynyt auton osia, tarvikkeita ja työkaluja. Tarvikekolmion valikoimiin ovat kuuluneet myös moottoripyörätarvikkeet ja varusteet. Tänä vuonna Tarvikekolmion huollossa on panostettu moottoripyörien ja mönkkäreiden huollossa tarvittaviin työkaluihin ja laitteisiin. Samalla palkkalistoille otettiin kokenut asentaja. Ilman laadukasta huoltoa ei laitekauppa voi toimia, ja huollon onnistumisen kerrotaankin olleen viimeinen sinetti Yamaha-yhteistyöhän liittyen. 

– Moottoripyöräily on Tarvikekolmiossa ollut aina henkilökunnan suosituin harrastus. Lähes kaikilla työntekijöillä on vähintään harrastustaustaa kaksipyöräisten parissa, ja löytyypä Yamaha-myynnistä myös voimakkaan kilpailutaustan omaava Ville Nurmi, taustoittaa Ari Kittelä Tarvikekolmiosta.

– Pystymme tarjoamaan huoltopalvelut lähes kaikenlaisiin maan päällä liikkuviin laitteisiin. Tämä vahvistaa alusta asti ajatuksena ollutta "täyden palvelun talo" -liikeideaa, Kittelä toteaa tyytyväisenä.

– Moottoripyörähuolto ja Yamaha-edustus sopivat hyvin palvelupakettiimme, onhan Venteläntiellä harjoitettu korjaamotoimintaa nykymuodossaan vuodesta 2009.  Talven aikana uusittu MP-huoltotila antoi mahdollisuuden toiminnan laajentamiselle myös MP-, mopo- ja mönkijähuoltoihin. Korjaamolla onnistuvat kaikki huollot, korjaukset, renkaanvaihdot ja varusteasennukset. Palvelemme myös pikahuollon puitteissa, joten pikkuhommat onnistuvat ilman ajanvarausta, täydentää Juha Jäppinen huollosta.

Avajaisia Venteläntie 8:ssa vietetään perjantaina kello 8.00-18.00 ja lauantaina 9.00-14.00. Avajaisten aikana ostettuihin uusiin Yamaha-mopoihin saa sadan euron bensasetelin ja 125-kuutioisiin moottoripyöriin sekä mönkijöihin kahden sadan euron bensasetelin.

Uusin numero