Lauslehto Suzukin leiriin IDM:ssä

Lauslehto on ajanut lähivuodet Yamahalla Euroopassa ja hän saavutti kansainvälisen IDM-sarjan mestaruuden Supersport-luokassa vuonna 2012. Tällä kaudella Lauslehto kilpailee saksalaisessa Team Suzuki Mayer -tiimissä.

Team Suzuki Mayer toimii Euroopan Suzukin virallisena tiiminä ja sitä johtaa entinen kilpakuljettaja Thomas Mayer. Tiimin tarkoituksena on ajattaa yhteensä kolmea kuljettajaa, joista suurimmat odotukset on kasattu kokeneen suomalaiskuljettajan harteille.

Toisen polven kilpakuljettaja Lauslehto on ehtinyt jo viime syksynä kokeilla Suzuki GSX R 600 -pyörää, jonka jälkeen sopimusneuvottelut etenivät loppuvuoden aikana maaliin.

– Edellisillä kausilla kilpailin oman tiimini kanssa ja saavutimme hyvää menestystä arvostetusta sarjasta. Nyt pääsen tämän sopimuksen myötä keskittymään täysillä vain kuljettajan rooliin, joka vähentää huomattavasti kiireitä kilpailukauden aikana, Lauslehto myöntää.

– Tiimillä on kova panostus IDM-sarjaan, josta lähdemme tietenkin hakemaan voittoja. Lisäksi meillä on valmiit puitteet kilpailla kesällä jossain Supersport-luokan MM-osakilpailussa ns. villillä kortilla.

– Nyt loppuviikon ohjelmassani on MP 14 Moottoripyöränäyttely Helsingissä. Ajohommat alkavat testien merkeissä maaliskuussa Espanjassa. IDM-kausi käynnistyy toukokuun alussa Saksassa, Lauslehto jatkoi.
 

Uusin numero