Lauslehto lähellä kärkivauhtia IDM-kisassa

Aika-ajoissa järvenpääläinen Yamaha-kuljettaja jäi paalupaikka-ajasta vain 0,5 sekuntia, mutta se riitti tasaisessa kärkiryhmässä kahdeksanteen lähtöruutuun.

Viikonlopun avauslähdön ensimmäisissä mutkissa oli ahdasta ja Lauslehto joutui antamaan siinä kahinassa muutaman sijan periksi. Maalilipulle saavuttaessa hän ehti nousta seitsemänneksi.

– Lopussa olisi ollut saumoja vielä pari sijaa ylemmäksi. Saavutin edellä ajaneen kaksikon, mutta suoranopeus ei riittänyt ohituksiin, Lauslehto summasi.

Toisessa kisalähdössä Tatu Lauslehto oli kierrosajoissa lähempänä kärkivauhtia, ylitti maalilinjan kuudentena ja taipui kilpailun voittajalle enää 10 sekuntia.

– Nopein kierrosaikani oli vain kaksi kymmenystä kärkeä hitaampi, joten tämä alkukauden vauhti uudella pyörälläni lupaa kyllä hyvää kesän kisoihin.

Toisessa kisassa suomalaisen edelle sijoittui yksi sarjan ulkopuolinen kilpailija, joten Lauslehto kuittasi siitä viidenneksi korkeimmat sarjapisteet.

Yamaha-kuski on nyt IDM-sarjan pistetaulukossa viidentenä. Seuraava kilpailu on ohjelmassa kahden viikon kuluttua Nürburgringin radalla.

Uusin numero