Lahti toistamiseen podiumille Thruxtonissa

 777RR HPR Suzukin Eemeli Lahti nähtiin Thruxtonin BSB-kilpailuviikonlopun aikana toistamiseen palkintokorokkeella, kun nuorukainen kamppaili itsensä kolmannelle sijalle myös sunnuntain kilpailussa.

Lähdön sijoista 1-5 käytiin todella kovaa vääntöä. Kuljettajien väliset erot olivat pienet ja järjestys vaihteli jatkuvasti. Trilleri huipentui viimeiseen mutkaan, jossa Lahti ohitti kaksi kuljettajaa ja kiidätti Suzukinsa maaliviivan yli kolmantena, vain hiuksenhienosti toisesta sijasta jääneenä.
 
– Sain hyvän lähdön ja yritin ajaa pari kierrosta tosi aggressiivisesti, jotta saisin pienen kaulan muihin. Sainkin vedettyä eroa, mutta tein virheen, jonka seurauksena seuraavalla suoralla tuli neljä ukkoa ohi. Sen jälkeen loppukisan joutuikin taistelemaan, taistelemaan ja taistelemaan, Lahti nauraa.
Omaa kieltään kilpailun rajuudesta ja Lahden peräänantamattomuudesta kertovat Suzukin rikkoontuneet katteet ja rengasosumien värjäämä nahkapuku.
– Tietysti olisin mielellään ollut korkeammalla korokkeella, mutta tänään suoritus riitti kolmanteen sijaan, johon en todellakaan ole pettynyt. Koska ajamme vain osan sarjasta, on tavoitteemme tehdä vaikutus yksittäisissä kilpailuissa, Lahti kertoo. Thruxtonin kilpailuviikonlopun osalta tavoitetta voidaan pitää täytettynä.

Kun BSB Supersport -sarjasta on ajettu seitsemän osakilpailua, joista Lahti on osallistunut kahteen, on hänen sijoituksensa sarjapisteissä kolmastoista. Seuraavan kerran Lahti ja 777RR HRP Suzuki pyrkivät tekemään vaikutuksen kahden viikon päästä,18.-20. elokuuta, kun vuorossa on BSB-sarjan Cadwell Parkin kilpailuviikonloppu. 
 

Uusin numero