Lahti komeasti junioreiden EM-kolmonen

Loistavia ajosuorituksia ja sijoituksia Erkka Korpiahon koulutuksen alla Suomessa tällä kaudella osoittanut Lahti sai villin kortin paikan EM- kilpailuun Albaceteen. Lahti käytti tilaisuuden heti hyväksi ollen kokonaiskilpailussa seitsemäs ja junioreissa kolmas.

Hieman pieleen menneen aika-ajon jälkeen Lahden lähtöruutu oli 38 kuljettajan joukosta vasta 24, mutta kilpailusäädöissä onnistuttiin paremmin ja tasaisen nousun ansiosta päästiin tuulettamaan kolmatta sijaa 20-vuotiaiden luokassa.

Euroopan mestaruuden junioriluokassa voitti espanjalainen Angel Boyatos. Kokonaiskilpailun voitti GP- sarjaakin kiertänyt Espanjan Jordi Torres.

Super Sport 600 tulokset:
1. Jordi Torres, Yamaha, Espanja 31:07.852, 2. Stefan Kerschbaumer, Yamaha, Itävalta +23.604, 3. Angel Boyatos, Yamaha, Espanja +32.152, 4. Michel Prasek, Yamaha, Tsekinmaa, +33.545, 5. Daniel Bukowski, Suzuki, Puola +34.511, 6. Niki Tuuli, Yamaha, Suomi +35.239, 7. Eemeli Lahti, Triumph, Suomi +38.408, 21. Jesse Maikola, Yamaha, Suomi +1:26.374.