Lahden Storm muuttaa

Uusi sijainti on erittäin keskeinen, pysäköintitilaa on reilusti ja motoristin on helppo tulla vierailulle niin kaksipyöräisellä kuin autollakin. Kauppakeskus Mailissa sijaitsee useita liikkeitä kodintekniikasta urheiluun ja vapaa-aikaan sekä yksi Lahden suurimmista ruokakaupoista. Lahden Stormin yli 600m2 myymälä tarjoaa kattavan valikoiman ajovarusteita ja mp-tarvikkeita sekä varaosat lähes kaikkiin moottoripyörämalleihin. Valikoimassa on moottoripyörä- ja mopotuotteiden lisäksi osat myös kelkkoihin ja mönkijöihin.

Lahden uusi Storm palvelee 17.12.2012 alkaen osoitteessa Ajokatu 55, 15500 Lahti (Kauppakeskus Maili). Muuton takia vanha myymälä on suljettuna Vanha myymälä on suljettuna pe-la 14.-15.12.

Storm Motor on yksi Suomen suurimmista ja vanhimmista moottoripyörien varaosia, tarvikkeita sekä varusteita maahantuovista ja myyvistä yrityksistä. Storm Motorilla on kattavan jälleenmyyntiverkoston ja verkkokaupan lisäksi omat myymälät Turussa, Helsingissä, Tampereella, Lahdessa ja Oulussa.

Uusin numero