Lahdella vahva avaus Elitserienissä

Rospiggarnaa vastassa kauden avauksessa oli kivikova Elit Vetlanda. Lahden avaus oli mahtava. Mies avasi Elitserien uransa kahdella peräkkäisellä erävoitolla, joista jälkimmäisessä kukistui hallitseva maailmanmestari, Iso-Britannian Tai Woffinden.

Tämän lisäksi kolmannessa erässä kukistui venäläinen tähtikuljettaja Emil Sayfutdinov.

Yhteensä avausottelussa miehelle kertyi kolmen erävoiton siivittämänä 10 pistettä viidestä erästä. Tyytyväisyyttä lisäsi vielä kotiottelun voitto kovan taistelun jälkeen pistein 46-44.

– Tosi hyvin meni. Vastassa oli maailman kovimpia kuskeja. Hallitsevan maailmanmestarin kukistaminen oli upea juttu. Ruotsin liigan taso on hurja, pisteet on tosi tiukassa, joten tyytyväinen pitää olla. Ja voitettiin kauden avausottelu kotiyleisön edessä, hieno alku, kommentoi tyytyväinen Lahti.

– Lopussa hajosi taas kytkin, se jäi harmittamaan. Tämä oli toinen ottelu peräkkäin kun kytkimen kanssa on ongelmia. Ne pitää selvittää, toteaa Lahti.

EM-karsinta jää väliin

Lahden piti ajaa myös EM-semifinaalissa Latvian Daugavpilssissä 17.5. Se jää kuitenkin ajamatta, sillä Timon joukkue Iso-Britanniassa, Eastbourne Eagles, ei ajolupaa antanut.

– EM jää nyt ajamatta. Briteissä ei EM-kisoja arvosteta ja niihin ei sarjaotteluista vapaata myönnetä. Sanktiot on kovat, jos sinne lähtee ilman työnantajan lupia ajamaan, toteaa Lahti.
 

Uusin numero