Kytönen Motorsportin kuljettajat liekeissä Kangasalla

Kytönen Motorsport Husqvarnan kilpailukausi sai hienon alun,  Antti Hellsten ja Eemil Pohjola ajoivat Kangasalan SM-avauksessa selviin A1- ja A2-luokkavoittoihin sekä Mika Tamminen luokkansa A3 kolmanneksi. Hellsten kuittasi nimiinsä myös yleiskilpailun Pohjolan ollessa toinen ja Tammisen viides. U20–luokassa kilpaileva Jesse Viljakainen oli luokassaan yhdeksäs.
 
– Hieno päivä, olen todella tyytyväinen poikien suorituksiin. Yleiskilpailun viiden kärjessä kolme meidän kuljettajaa, se on tosi kova juttu. Nyt vaan pidetään sama tekemisen meininki ja paketti kasassa koko pitkän kilpailukauden ajan niin hyvä tulee. Kerhon mestaruuskin otettiin vielä Jämsään. Se oli hyvä lisä hienolle päivälle. Kiitokset kuskeille, tiimin henkilökunnalle ja sponsoreille, hyvältä näyttää! iloitsee Vesa Kytönen.
 
Myös kuljettajat olivat tyytyväisiä päivään. Antti Hellsten ajoi A1-luokan sekä yleiskilpailun voittoon, Eemil Pohjola oli A2-luokan kiireisin ja Mika Tamminen sijoittui A3-luokassa kolmanneksi. SM-kisadebyyttinsä tehnyt Jesse Viljakainen ajoi U20-luokan yhdeksänneksi.
 
– Ei olisi voinut paljoa paremmin pärähtää kausi käyntiin, yleiskilpailun voitto ja oman luokan myös. Samalla ratkottiin kerhojoukkuemestaruudet ja siinä meidän Vantaan moottorikerhon porukka otti SM-hopeaa joukkueella minä, Kimmo Hurri ja Niki Ahola. Mahtava fiilis ja mukava jatkaa kautta pistejohdossa! Päivästä mainittava, että itsellä ei juuri ongelmia ollut ja pyörä, varusteet ja renkaat toimivat loistavasti. Erikoiskokeetkin oli todella meikäläisen mieleen. Kiitos ja kumarrus tiimille ja sponsoreille! riemuitsi voittoisa Antti Hellsten.

– Siitä pärähti SM-kausi käyntiin ja ensimmäinen osakilpailu sekä joukkue-SM meni ihan niin kuin oli suunniteltu. Kakkospätkä tuotti hieman hankaluuksia ja toisella kierroksella tapahtui pieni ”nukahdus” mutta kolmannelle kierrokselle sain itseni taas hereille ja ajo kulki. Päivän saldona siis luokkavoitto ja yleiskilpailun kakkonen sekä Mika Tammisen ja Petteri Silvanin kanssa joukkuekilpailun suomenmestaruus Jämsään! Nyt ollaan hyvässä asemassa SM-kautta ajatellen! Kiitos kaikille!, totesi Eemil Pohjola.
 
– Kangasalan SM-avaus selätetty! Mahtava fiilis jäi kisasta, ajo lähti kulkemaan jo aamusta ja parani vain loppua kohden. Maalissa E3-luokan kolmantena ja yleiskilpailussa viidentenä. Pätkät oli todella mahtavat vaikka ykköspätkällä ”puunkierto” välillä takkuilikin vähäsen. Pyörä ja renkaat toimii todella mainiosti ja vielä kun saa kuskia hiottua pikkasen terävemmäksi niin Päitsillä ollaa huippuvireessä, paljosta se ei ollut tänäänkään kiinni. Tänään ajettiin myös kerhojoukkueiden SM-kisa josta noukittiin mestaruus Eemilin ja Petterin kanssa. Nyt ollaan hyvin mitalitaistoissa kiinni. Kiitokset tiimille, sponsseille ja taustajoukoille! kertoi Mika Tamminen.
 
– Nyt on SM-kisat avattu ja ajo oli paljon parempaa kuin Karkkilassa, tänään kyyti riitti yhdeksänneksi. Kaksi ekaa kierrosta sujui hyvin, mutta kolmannella tuli pieni väsymys ja seurauksena pari kaatumista. Reitti oli hyvä ja sopi kyllä minulle! Nyt vaan ajoa lisää niin rupee kello tykkäämään! Kiitos tiimille ja taustajoukoille, toteaa puolestaan Mika Pohjola.

Uusin numero