Kylmäkorpi villillä kortilla Ratinaan

Kilpailu ajetaan Tampereen Ratinan stadionilla lauantaina 17. toukokuuta klo 19.00 alkaen ja stadion avataan yleisölle kahta tuntia aiemmin.

Kylmäkorpi pukee halutun numero 16 ajoliivin päälleen neljänteen esiintymiseensä speedwayn  henkilökohtaisessa MM-kilpailussa ja ensimmäiseen kymmeneen vuoteen. Hän ajoi 2003 Scandinavian SGP:sä Göteborin Ullevin Sadionilla ja Hamarissa Norjan SGP:sä  vuonna 2004.

Maarata on kuitenkin se näyttämö missä Kylmäkorpi on lunastanut paikkansa ratalajien historiassa ajamalla ensimmäisen kuljettajana neljään peräkkäiseen maailmanmestaruuteen vuosina 2010-2013.

Kylmäkorvella on laaja kokemus Euroopan pääsarjoista ja sopimukset tälle kaudelle Englannin Eliitti-liigan Eastbourneen, Ruotsin Elitserien Dackarnaan ja Puolan I-divisioonan Daugavpilsin joukkueeseen.

Erityisesti speedwayhin tälle kaudelle panostanut Kylmäkorpi on tyytyväinen SGP-komission päätökseen.  Hän on innoissaan tulevasta kilpailusta ja panostaa hyvään suoritukseen esiintyessään kautta aikojen suurimmassa Suomessa järjestetyssä speedwaykilpailussa.
 

Uusin numero