Kuumeisena MotoGP-testeissä hurmannut Mika Kallio: ”Olemme löytämässä oikean tien”

Kallio ajoi jo viime viikolla Malesian Sepangissa yksityistesteissä. Ensimmäiset viralliset testit ajetaan ensi viikolla, ja silloin mukana ovat myös kilpakuljettajat Bradley Smith ja Pol Espargaro.

”Mikan testit olivat erittäin positiivisia, saimme häneltä aika erilaista palautetta kuin edellisistä Valencian testeistä. Olemme testanneet kaikkea mahdollista, pyörän runkoa, elektroniikkaa ja moottoria. Nyt on saatava näistä irti kaikki mahdollinen ennen avauskilpailua Dohassa. Seuraavat viikot ovat erittäin tärkeitä”, sanoo tiimipäällikkö Mike Leitner, joka aikaisemmin viikolla kehui Kalliota vuolain sanoin.

”Säätilan kanssa ei käynyt kovin hyvä tuuri. Välillä satoi todella rankasti ja pito oli todella heikko. Jopa silloin, kun rata kuivui, huomasimme, että ajat eivät olleet kovin hyviä ja tunne renkaiden suhteen oli huono. Tosin sama ongelma oli kaikilla muillakin”, flunssasta kärsinyt Kallio sanoi.

”Olisi ollut kiva nähdä, mikä olisi ollut tilanne ihanteellisissa oloissa. Koska kokeilimme monia eri asioita, oli pakko vetää ihan siellä limitillä. Fiilis oli kyllä paljon parempi kuin viime vuoden pyörällä, mikä on tietysti erittäin hyvä asia. Isoja ongelmia ei ollut, pyörä toimi oikein hyvin. Se oli tärkeä signaali siitä, että olemme löytämässä juuri oikein tien tässä tiimissä”, Kallio kertoi.

Uusin numero