Kuparisen hyvä vauhti jatkui IDM-sarjassa

Nürburgringin viikonloppu alkoi Kuparisen osalta erinomaisesti, kun Kuparinen kellotti lauantain ensimmäisissä aika-ajoissa viidenneksi
parhaan ajan. Toisen aika-ajon jälkeen Kuparisen vauhti oli edelleen
kohdallaan ja lähtöpaikaksi Eeki nappasi ruudun 6. Sunnuntain
kilpailun startti onnistui Kupariselta erittäin hyvin ja hän käänsi
ensimmäiseen kaarteeseen neljäntenä. Hyvin alkanut kilpailu kuitenkin
päättyi kaatumiseen jo muutamaa kaarretta myöhemmin ja vaikka Kuparinen
saikin pyörän takaisin radalle, ei jatkaminen ollut enää mahdollista.

Saksan IDM-sarjan seuraava osakilpailu ajetaan Sachsenringin GP-radalla
19.-21.6.

Eeki Kuparinen: ”Vauhtia oli hyvin ensimmäisistä harjoituksista saakka, ja aika-ajoista sain vielä vähän lisää itseluottamusta. Kisa alkoi kyllä hyvin, mutta ilmeisesti rengas oli vielä vähän kylmä ja pyörä vain luisti alta radan toisessa oikeassa. Koitin kyllä kamppailla vähän vastaan, mutta jalkatappi meni poikki, emmekä päässeet enää jatkamaan. Mutta muuten viikonlopusta jäi kyllä hyvä mieli, vauhti tuntuu olevan nyt kohdallaan.”

Esko Kuparinen: ”Näyttää siltä, että olemme nyt päässeet tavallaan sille seuraavalle tasolle vauhdillisesti, ja kyllä se lämmittää mieltä vaikka kilpailu nyt jäikin kesken. Olemme taas oppineet paljon, ja Sachsenringiä varten tutkitaan nyt näiden kahden edellisen IDM-osakilpailun tapahtumia ja dataa ja koitetaan opiskella ne asiat, joihin täytyy seuraavaksi paneutua.”

IDM-sarjassa ajetaan kaudella 2009 yhteensä kahdeksan osakilpailua, pääosin Saksassa, mutta mukaan sarjaan mahtuvat myös startit Itävallassa ja Hollannin GP-näyttämöllä Assenissa. Kahden ajetun osakilpailun jälkeen Kuparinen on sarjan pisteissä sijalla yhdeksän.

Uusin numero