Kuparinen teki vaikutuksen uuteen tiimiin kaatumisestaan huolimatta

Kilpailu kuitenkin loppui oikeastaan ennen kuin alkoi: Kuparinen kaatui toisella kierroksella ohitettuaan toisen kilpailijan, joka ei tahtonut löytää mieluista ajolinjaa radan kolmannessa mutkassa. Kaatuminen oli pieni ja harmiton, joten jatko olisi ollut mahdollista, mutta Kuparisen pyörän moottori ei enää lähtenyt käyntiin ja haluttu tulostavoite ei näin ollen ollut enää mahdollinen.

– Oli upea kokemus, Eeki Kuparinen kiteyttää.

– Tiimi on erittäin ammattimainen ja tallikaveri on nopea. Peli vaikutti reilulta esimerkiksi molempien kuskien dataa tutkittiin yhdessä, että missä voisin olla nopeampi ja mitä toinen tekee eri tavoin. Tähän meillä ei ole aikaisemmin ollut mahdollisuuksia. Tuo kaatuminen kisassa kyllä jäi harmittamaan. Lähtö onnistui ja pyörä oli tosi hyvissä säädöissä, mutta mitä sitä nyt jossittelemaan.

Myös Motomarket Racingin tiimipäällikkö Esko Kuparinen oli tyytyväinen suojattinsa otteisiin uudessa tiimissä.

– CEV sarjan SBK Stock -luokka on tänä vuonna todella kova. Heti terävimmän kärjen taakse Stock-luokkaan on tullut kymmenen uutta kuskia. Kaikki ajavat kovaa. Nyt ajamallaan aika-ajo tuloksella Eeki olisi ollut viime vuonna toisessa rivissä, nyt viidennessä. Eekin suoritus huomioitiin, vaikka kisa jäi kesken ja palaute oli varsin mieluisaa kuultavaa. Tiimi ei halua päästää Eekiä takaisin ”kotiin”, joten nyt katsotaan, miten homma jatkuu loppukauden osalta, Esko Kuparinen toteaa.

 

Uusin numero