Kuparinen kovassa vedossa Oscherslebenissä

Lauantain aika-ajoissa vauhtiaan väläytellyt
Kuparinen asettui tähän mennessä parhaaseen lähtöruutuunsa ajaen 10.
nopeimman ajan. Sunnuntain kilpailun Kuparinen aloitti väkevästi.
Kilpailusta muodostui todella tiukka ja jännittävä, ja huikean taistelun jälkeen Eeki puristi itsensä kilpailussa sijalle 5.

Kuparisen mainiosti alkaneen kauden seuraava suunniteltu kilpailustartti on jo viikon kuluttua ajettava SM-sarjan avausosakilpailu Jurvan Botniaringillä.

Eeki Kuparinen: ”Jo eilen aika-ajoissa pyörä tuntui hyvältä ja ajaminen
sujui, ja kyllä tänään kilpailussa fiilis oli kohdallaan. Olen enemmän kuin tyytyväinen viidenteen sijaan. Meillä oli tosi tiukkaa kisaa, mutta siinä lopussa pääsin ryhmän kärkeen ja sain vedettyä sen lipulle. Kausi on alkanut hyvin, mutta tietysti monta kisaa on vielä ajamattakin.”

Esko Kuparinen: ”IDM-sarja on alkanut meidän kannaltamme aika mukavasti, Eeki oli hyvässä vauhdissa jo eilen, ja tänään kilpailussa Eeki taisteli todella hienosti. Kierrosajat olivat kohdallaan, ja viides sija tässä porukassa on kova saavutus, joten kyllä tässä voi hetken aikaa olla tyytyväinen tehtyyn työhön. Mutta monta kilpailua on vielä jäljellä, joten työtä on vielä kovasti edessä, koitetaan mennä jalat maassa kuten tähänkin saakka.”

IDM-sarjassa ajetaan kaudella 2009 yhteensä kahdeksan osakilpailua, pääosin Saksassa, mutta mukaan sarjaan mahtuvat myös startit Itävallassa ja Hollannin GP-näyttämöllä Assenissa. Kahden ajetun osakilpailun jälkeen Kuparinen on sarjan pisteissä sijalla yhdeksän.

Oschersleben 125:
1. Marcel Schrötter, GER, Honda
2. Marvin Fritz, GER, Honda
3. Luca Grünwald, GER, Honda
4. Toni Finsterbusch, GER, Seel
5. Eeki Kuparinen, FIN, Honda
6. Jan Bühn, GER, Seel
7. Karel Pesek, CZE, Aprilia
8. Alexander Kristiansson, SWE, Honda
9. Pepijn Bijsterbosch, NED, Honda
10. Frank van den Dragt, NED, EVL 125

Uusin numero