Kuparinen antoi näyttöjä Team TACK Kawasakille Navarrassa


Motomarket Racingin Eeki Kuparinen sai mahdollisuuden ajaa Team TACK Kawasaki- tiimissä juhannuksen RFME CEV Stock -osakilpailussa Navarran radalla. Tiimiin tutustuminen, harjoitukset ja aika-ajot menivät loistavasti ja tiimi vaikutti erittäin tyytyväiseltä Eekin panokseen.

Kilpailu kuitenkin loppui oikeastaan ennen kuin alkoi: Eeki kaatui toisella kierroksella ohitettuaan toisen kilpailijan, joka ei tahtonut löytää mieluista ajolinjaa radan kolmannessa mutkassa. Harmiton pieni kaatuminen ja jatko olisi ollut mahdollista, mutta moottori ei enää lähtenyt käyntiin ja haluttu tulostavoite ei siten ollut mahdollinen.

– Oli upea kokemus. Tiimi on erittäin ammattimainen ja tallikaveri on nopea. Peli vaikutti reilulta esim. molempien kuskien dataa tutkittiin yhdessä, että missä voisin olla nopeampi ja mitä toinen tekee eri tavoin. Tähän meillä ei ole aikaisemmin ollut mahdollisuuksia. Tuo kaatuminen kisassa kyllä jäi harmittamaan. Lähtö onnistui ja pyörä oli tosi hyvissä säädöissä, mutta mitä sitä nyt jossittelemaan…totesi Eeki Kuparinen kisan jälkeen.

Motomarket Racingin tiimipäällikkö Esko Kuparisen mukaan CEV sarjan SBK Stock-luokka on tänä vuonna todella kova. Heti terävimmän kärjen taakse Stock luokkaan on tullut kymmenen uutta kuskia. Kaikki ajavat kovaa.
– Nyt ajamallaan aika-ajo tuloksella Eeki olisi ollut viime vuonna toisessa rivissä, nyt viidennessä. Eekin suoritus huomioitiin, vaikka kisa jäi kesken ja palaute oli varsin mieluisaa kuultavaa. Tiimi ei halua päästää Eekiä takaisin ”kotiin” joten nyt pidetään neuvoa loppuvuoden kisoista ja katsotaan, miten homma jatkuu.

Uusin numero