Kullas junioreiden EM-osakilpailun voittoon

— Olin jo harjoituksissa kärjen tuntumassa ja itse kisaerät kulkivatkin jo hyvin. Pyöräni lähti keulimaan ensimmäisessä startissa enkä onnistunut siinä aivan täydellisesti. Olin noin seitsemäntenä, mutta jouduin ajamaan pari ensimmäistä kierrosta rauhassa näkyvyyttä haitanneen pölyn takia. Sain kuitenkin hyvän rytmin päälle ja pääsin muista ohi. Erään liettualaisen kanssa jouduin taistelemaan pidempään kakkospaikasta, mutta kun hän lopulta jäi taakseni, pääsin tavoittelemaan erävoittoa. Onnistuinkin ohituksessa ja ajoin voittoon, Kullas kertasi.

— Toisessa erässä sain hyvän lähdön ja pääsin heti kärkeen. Kolme tai neljä kierrosta ero takana ajaneisiin pysyi noin kolmessa sekunnissa, mutta sitten se alkoi kasvaa. Voitin lopulta noin kahdeksalla sekunnilla.

Vaikka Kullas voitti junioreiden EM-osakilpailun, ei hänellä ole aikomusta ajaa sarjan muita osakilpailuja. Kullas keskittyy aikuisten EM-sarjaan sekä kotoisiin mestaruussarjoihin.

— Tämä oli hyvä harjoitus ensi viikonlopun Tshekin EM:ää ajatellen. Pyrin siellä kärkitaistoon, mutta kisa tulee siellä olemaan paljon tiukempi.

Uusin numero