Kuka korvaa Valentino Rossin? – vain yksi nimi nousi esiin

Paljon on spekuloitu Yamaha Tech 3:n Johann Zarcosta, mutta Capirossi on toista mieltä. Tosin hän myöntää, ettei Rossin korvaajan keksiminen ole Yamahalle ollenkaan helppo juttu.

”On todella vaikea nimetä ketään, joka voisi korvata Rossin kaltaisen ikonin ja vetonaulan. Mutta on sanottava, että Italia kirnuaa tällä hetkellä ulos paljon nuoria lahjakkaita kuljettajia. Valentinon omasta akatemiasta tulee koko ajan kavereita, jotka ovat kehittyneet todella paljon. Viime kauden Moto2-maailmanmestari Franco Morbidelli tulee ensimmäisenä mieleen. Mutta tuntuu jotenkin enneaikaiselta miettiä tätä vielä, Valentinon kaltaisen persoonan löytäminen ei totisesti tule olemaan helppoa”, Capirossi sanoo Gazzetta TV:llä.

Rossi ei ole vielä puhunut lopettamisestaan yhtään mitään, mutta faktaa on, että mies on kauden alakessa 39-vuotias, joten ei ura loputtomiin jatku.

“Ei Valentinolla ole enää tarvetta todistaa mitään kenellekään. Kaikki tietävät hänen lahjakkuutensa ja hän on edelleen supernopea, kuten viime kausikin osoitti, vaikka Yamahalla oli isoja vaikeuksia. Rossi pystyi tappelemaan ihan tasapäisesti 15-16 vuotta nuorempien kaverin kanssa. Hän on edelleen motivoinut ja haluaa kuumeisesti ajaa kilpaa. Ja edelleen hän on yksi koko sarjan seuratuimpia johtavia hahmoja”, Capirossi muistuttaa.
 

Uusin numero