Kujanpäällä menestyksekäs EM-avaus – Nikander kolmas E1-luokassa

Suomalaismenestys oli kaiken kaikkiaan kohdallaan toisena ajopäivänä sateesta huolimatta. Roni Nikander nousi KTM:llään E1-luokassa hienosti kolmanneksi.

Marita Nyqvist ajoi naisissa niin ikään kolmanneksi Yamahallaan. Vahva kokonaisesitys Nyqvistiltä, sillä hän oli launtaina kakkonen.

Junioreiden E1-luokan KTM-kuljettajat Kimmo Hurri ja Mikael Miettinen petrasivat Nikanderin tavoin tuntuvasti. Hurri oli kymmenes ja Miettinen 18:s.

Ilo oli ylimmillään ainakin Kujanpään leirissä.

– Todella hieno fiilis! Koko viikonloppu meni ilman ongelmia. En kaatunut kertaakaan ja pyörä pelasi loistavasti. Kuntokin kesti hyvin loppuun saakka vaikka kyllähän nämä raskaita kisoja on!, totesi tyytyväinen Kujanpää maalissa.

125-kuutioisten luokan kilpailu oli tiukkaa koko viikonlopun ja eroa neljänteen sijaankaan ei jäänyt kuin 3,6 sekuntia. Voittoon molempina päivinä ajoi myös MM-sarjaa ajava Italian Guido Conforti.

Neljä kilpailuviikonloppua käsittävä EM-sarja jatkuu 21. heinäkuuta Virossa.

– Kyllähän tämän viikonlopun menestys varmisti osallistumisen ainakin seuraavaan kahteen osakilpailuun Virossa ja Latviassa. Suuri kiitos huoltojoukoille tästä viikonlopusta ja erityiskiitos Hurrin Kimmolle kun otti minut mukaan, kiitteli Kujanpää ja aloitti pitkän kotimatkan kohti Suomea.

Tulokset:
http://live.axiver.com/assoluta.aspx
 

Uusin numero